LINDT toi ensimmäisenä markkinoille innovatiiviset ultraohuet EXCELLENCE-suklaapatukat – tämä toi suosioon erittäin korkean kaakaopitoisuuden omaavan suklaan. Se on suunniteltu sulamaan nopeasti vapauttaen poikkeuksellista makua ja aromia, ja se tarjoaa myös ainutlaatuisen, elegantin tunteen suussa.
LINDT – nämä ovat huippulaatuiset sveitsiläiset suklaat. Ne tunnetaan ja tunnustetaan ainutlaatuisesta, vertaansa vailla olevasta mausta ja miellyttävästi sulavasta koostumuksestaan. Tällaisen suklaan luominen on taidetta, joka vaatii syvää tietoa, pitkäaikaista kokemusta ja omistautumista tinkimättömälle laadulle. Eniten huomiota kiinnitetään laatuun – raaka-aineiden valinnasta tuotantoprosessista pakkaukseen ja esillepanoon. LINDT-suklaamestarit ovat luoneet intohimosta, omistautumisesta ja innovatiivisesta hengestä ainutlaatuista LINDT-suklaaherkkua vuodesta 1845 lähtien.
-----
Ainesosat: sokeri, kaakaomassa, kaakao voi, vedetön MAITORASVA, emulgointiaine (SOIJAlesitiini), chiliuute, aromit. Saattaa sisältää jäämiä MAIDOSTA, HASSELPÄHKINÖISTÄ, MANTELISTA ja muista PÄHKINÖISTÄ.
Kaakaon kuiva-aine – vähintään 48 %.
Elintarvikelisäaineet: E322.
Ravintoarvo per 100 g:
- Energia-arvo 2240,00 kJ / 538,00 Kcal,
- Rasvaa 33g,
- josta tyydyttynyttä rasvaa 20g,< /li>
- Hiilihydraatteja 50 g,
- josta sokeria 48g,
- Proteiinia 6,1g,
- Suolaa 0,1g.
Nettomäärä per pakkaus: 100g.
Jakelija: UAB Eugesta, Kibirkšties g. 8, Vilna, Liettua.