LINDT toi ensimmäisenä markkinoille innovatiiviset ultraohuet EXCELLENCE-suklaapatukat – tämä nosti suosioon erittäin korkean kaakaopitoisuuden sisältävän suklaan. Se on suunniteltu sulamaan nopeasti vapauttaen poikkeuksellisen maun ja aromin, ja se tarjoaa myös ainutlaatuisen, elegantin tunteen suussa.
LINDT – nämä ovat korkealaatuisia sveitsiläisiä suklaita. Tunnettu ja tunnustettu vertaansa vailla olevasta ainutlaatuisesta maustaan ja miellyttävän sulavasta koostumuksestaan. Tällaisen suklaan luominen on taidetta, joka vaatii syvää tietoa, pitkäaikaista kokemusta ja sitoutumista tinkimättömään laatuun. Laatuun – raaka-aineiden valintaan, tuotantoprosessiin, pakkaamiseen ja esillepanoon – kiinnitetään erityistä huomiota. LINDT-suklaamestarit ovat luoneet intohimosta, omistautumisesta ja innovatiivisesta hengestä vertaansa vailla olevaa LINDT-suklaanautintoa vuodesta 1845 lähtien.
-----
Ainesosat: sokeri, kaakaomassa, kaakao voi, vedetön MAITORASVA, emulgointiaine (SOIJALESITIINI), chiliuute, aromit. Saattaa sisältää jäämiä MAIDOSTA, HASSELPÄHKINÖISTÄ, MANTELISTA ja muista PÄHKINÖISTÄ.
Kaakaon kuiva-aine – vähintään 48 %.
Elintarvikelisäaineet: E322.
Ravintoarvo per 100g.:
- Energinen arvo 2240,00 kJ / 538,00 Kcal,
- Rasvat 33g,
- josta tyydyttyneet rasvahapot 20g,< /li>
- Hiilihydraatteja 50g,
- josta sokereita 48g,
- proteiinia 6,1 g,
- Suola 0,1 g.
Nettopaino: 100 g.
Jakelija: UAB Eugesta, Kibirkšties g. 8, Vilna, Liettua.