LINDT toi ensimmäisenä markkinoille innovatiiviset ultraohuet EXCELLENCE-suklaapatukat – tämä nosti suosioon erittäin korkean kaakaopitoisuuden sisältävän suklaan. Se on suunniteltu sulamaan nopeasti vapauttaen poikkeuksellista makua ja aromia, ja se tarjoaa myös ainutlaatuisen, tyylikkään suutuntuman.
LINDT – nämä ovat korkealaatuisia sveitsiläisiä suklaita. Tunnettu ja tunnustettu vertaansa vailla olevasta ainutlaatuisesta maustaan ja miellyttävän sulavasta koostumuksestaan. Tällaisen suklaan luominen on taidetta, joka vaatii syvää tietoa, pitkäaikaista kokemusta ja omistautumista tinkimättömälle laadulle. Eniten huomiota kiinnitetään laatuun – raaka-aineiden valintaan, tuotantoprosessiin, pakkaamiseen ja esillepanoon. LINDT-suklaamestarit ovat luoneet intohimosta, omistautumisesta ja innovatiivisesta hengestä ainutlaatuista LINDT-suklaaherkkua vuodesta 1845 lähtien.
div>
-----
< div>Ainesosat: kaakaomassa, sokeri, kaakaovoi, vanilja. Saattaa sisältää jäämiä PÄHKINÖISTÄ, MAIDOSTA, SOIJAPAVUISTA, SEESAMINSIEMENISTÄ ja VEHNÄSTÄ.
Kaakaon kiintoaineet – vähintään 70 %.
Ravintoarvo per 100 g:
- Energia-arvo 2350,00 kJ / 566,00 Kcal,
- Rasvat 41g,< /b>
- josta tyydyttyneitä rasvahappoja 34 g,
- hiilihydraatteja 34g,
- josta sokereita 29g,
- Proteiinit 9,5g, < /li>
- Suola 0,1 g.
Pakkauksen nettopaino: 100 g.
Jakelija: UAB Eugesta, Kibirkšties St. 8, Vilna, Liettua.
Suklaamaut voivat poiketa kuvassa näkyvistä.