LINDT toi ensimmäisenä markkinoille innovatiiviset ultraohuet EXCELLENCE-suklaapatukat – tämä nosti suosioon erittäin korkean kaakaopitoisuuden omaavan suklaan. Se on suunniteltu sulamaan nopeasti vapauttaen poikkeuksellisen maun ja aromin sekä ainutlaatuisen, elegantin suutuntuman.
Täydellinen tasapaino ei liian kitkerän ja ei liian intensiivisen välillä, tämä suklaa ilmentää kaakaopapujen olemusta paahdetulla kahvilla ja puun tuoksulla.
LINDT – laadukkain sveitsiläinen suklaa. Tunnetut ja tunnistettavat vertaansa vailla olevasta ainutlaatuisesta maustaan ja miellyttävän sulavasta koostumuksestaan. Tällaisen suklaan luominen on taidetta, joka vaatii syvää tietoa, pitkäaikaista kokemusta ja omistautumista tinkimättömälle laadulle. Laatuun kiinnitetään eniten huomiota – raaka-aineiden valinnasta ja tuotantoprosessista aina pakkaukseen ja esillepanoon. LINDT-suklaamestarit ovat luoneet intohimosta, omistautumisesta ja innovatiivisesta hengestä vertaansa vailla olevaa LINDT-suklaanautintoa vuodesta 1845 lähtien.
-----
Ainesosat: kaakaomassa, vähärasvainen kaakao , kaakaovoita, puhdistamatonta ruokosokeria, vaniljaa. Saattaa sisältää jäämiä PÄHKINÖISTÄ, MAIDOSTA, SOIJAPAVUSTA, SEESAMINSIEMENISTÄ ja VEHNÄSTÄ. Kaakaon kuiva-aine - vähintään 85 %.
Ravintoarvo 100 grammaa kohden:
p>
- Energinen arvo 2413,00 kJ / 584,00 Kcal,
- Rasvaa 46 g,• josta tyydyttynyttä rasvaa 28 g,
- Hiilihydraatteja 19g,
- josta sokereita 11g,
- proteiinia 12,5g,
- suolaa 0,02g.
< p>
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa. Alkuperämaa: Ranska.Jakelija: UAB Eugesta, Kibirkšties g. 8, Vilna, Liettua.
Nettopaino: 100 g.