LINDT toi ensimmäisenä markkinoille innovatiiviset ultraohuet EXCELLENCE-suklaapatukat – tämä nosti suosioon erittäin korkean kaakaopitoisuuden omaavan suklaan. Se on suunniteltu sulamaan nopeasti, vapauttaen poikkeuksellisen maun ja aromin sekä ainutlaatuisen, elegantin suutuntuman.
LINDT – laadukkaimmat sveitsiläiset suklaat. Tunnetut ja tunnistettavat vertaansa vailla olevasta ainutlaatuisesta maustaan ja miellyttävän sulavasta koostumuksestaan. Tällaisen suklaan luominen on taidetta, joka vaatii syvää tietoa, pitkäaikaista kokemusta ja omistautumista tinkimättömälle laadulle. Laatuun kiinnitetään eniten huomiota – raaka-aineiden valinnasta ja tuotantoprosessista aina pakkaukseen ja esillepanoon. LINDT-suklaamestarit ovat luoneet intohimosta, omistautumisesta ja innovatiivisesta hengestä vertaansa vailla olevaa LINDT-suklaanautintoa vuodesta 1845 lähtien.
-----
Ainesosat: kaakaomassa, sokeri, kaakaovoi, vanilja. Saattaa sisältää jäämiä PÄHKINÖISTÄ, MAIDOSTA, SOIJAPAVUSTA, SEESAMINSIEMENISTÄ JA VEHNÄSTÄ.
Kaakaon kuiva-aine – vähintään 70 %.
< div>
Jakelija: UAB Eugesta, Kibirkšties g . 8, Vilna, Liettua.